G-4YVGZL1EMZ

Toni Kroos kondigt terugkeer aan naar het Duitse nationale team

Comentarios · 623 Puntos de vista

Toni Kroos Real Madrid 2023-2024 Voetbalshirts,Real Madrid 2023-2024 Voetbalshirts,Goedkope Real Madrid Toni Kroos Voetbalshirts

Goedkope voetbalshirts kids, Real Madrid-middenvelder Toni Kroos heeft zijn terugkeer naar het Duitse nationale team aangekondigd via een officiële verklaring op zijn Instagram-account. Kroos onthulde dat de Duitse bondscoach Julian Nagelsmann hem had gevraagd terug te keren. De middenvelder kijkt vooruit naar het UEFA EK van deze zomer en gelooft dat Duitsland op een hoog niveau kan presteren in het toernooi.

Voetbalshirts Sale Nederland, Toni Kroos heeft op verzoek van Julien Nagelsmann zijn terugkeer naar het Duitse nationale team aangekondigd vanwege zijn uitstekende vorm bij Real Madrid. Na deze aankondiging is zijn deelname aan de wedstrijden tegen Frankrijk en Nederland bevestigd. "Jongens, laat me het jullie vertellen. Vanaf maart speel ik weer met Duitsland. Waarom? Omdat de coach mij dat heeft gevraagd. Ik ben bereid om het te doen en ik weet dat we met dit team in het EK veel meer kunnen bereiken." dan wat de meeste mensen denken”, aldus Kroos op sociale media.

Toni Kroos is 34 jaar oud en speelt momenteel het beste voetbal uit zijn carrière, dus het is logisch dat hij een nieuwe kans benut om Duitsland in het EK te leiden. Het is echter ook waar dat de extra rust die hij kreeg tijdens de afgelopen FIFA-pauzes nuttig was, zodat hij op 34-jarige leeftijd een grote impact kon maken voor Real Madrid.

Comentarios