G-4YVGZL1EMZ

Neymar Jr reageert op zwangerschapsgeruchten met nieuwe Rolls-Royce

Comentarios · 590 Puntos de vista

Neymar Jr reageert op zwangerschapsgeruchten met nieuwe Rolls-Royce

Voetbalshirts Sale Nederland, De Braziliaanse superster Neymar heeft gereageerd op de geruchten dat hij een kind met een model verwacht door te pronken met zijn nieuwe Roll-Royce Ghost ter waarde van 300.000 dollar, die hij zijn 'nieuwe zoon' noemde. Neymar, die midden in een lang herstel zit van een voetbalblessure, plaatste een foto van zijn nieuwe rit op Instagram. De Rolls-Royce Ghost die hij kocht is de tweede generatie van het in 2020 geïntroduceerde model. De luxe sedan heeft een groot en weelderig interieur. Met 571 pk kan Neymar's nieuwe voertuig een topsnelheid bereiken van 250 km/u, waarbij hij in 4,8 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert.
Goedkope voetbalshirts kids, Neymar is een van de beroemdste spelers in Brazilië en het wereldvoetbal. Hij verliet de Franse club PSG afgelopen zomer en ging naar Saoedi-Arabië om voor Al-Hilal te spelen. Voordat hij echter veel ging spelen, raakte hij geblesseerd en moest hij een aantal maanden uitzitten.
De Rolls-Royce Ghost kost ruim 300.000 dollar, maar Neymar zal naar verwachting nog eens 50.000 dollar uitgeven om de auto aan zijn voorkeuren aan te passen. Zijn autocollectie omvat al Aston Martin, Lamborghini, Porsche, Bentley, Mercedes, Audi, Maserati en Ferrari. Hij heeft ook een helikopter. De afgelopen weken stond het persoonlijke leven van Neymar in het middelpunt van de belangstelling. Nadat ze dochter Mavie afgelopen oktober verwelkomden met het Braziliaanse model Bruna Biancardi, ging het stel uit elkaar vanwege geruchten over ontrouw.

Comentarios